+385 (0)98 201 960

   info@dalia-rabac.com

Rezervirajte sada

Garantiramo najnižu cijenu na internetu

U Rapcu možete plivati, roniti, jedriti, pecati, skijati na vodi, voziti se na tubama, na padobranu iznad mora, voziti biciklu, šetati ili jednostavno ležati na plaži, ispijati koktele i opuštati se u okruženju dubokog morskog plavetnila i zelenila okolnih brda! Ljetna je sezona uvijek vrijeme odvijanja raznih kulturnih, zabavnih i sportskih manifestacija, najčešće na rivi u Rapcu ili u starom gradu Labinu.

U Istri možete posjetiti i vodene parkove te isprobati adrenalinske sadržaje za djecu i odrasle! Možete iznajmiti čamac i sami se uputiti do obližnje skrivene uvalice! Možete se ukrcati na neki od brodova i isprobati riblji piknik dok plovite na neki od okolnih otoka! Možete izabrati izlet u zelenu unutrašnjost istre te posjetiti srednjovjekovne gradiće, lokalne manifestacije ili domaće restorane! Toliko je mogućnosti, odaberite i prepustite se istarskim dražima!
Događaji u Rapcu i okoliciArrow

Planinarenje i trčanje

Rabac je mjesto gdje okolni brežuljci uranjaju u plavo more. Sa brežuljaka se pruža nezaboravan pogled na krajolik! Istražite mogućnosti planinarenja i sudjelovanja u rekreacijskim utrkama i maratonima u Istri tijekom cijele godine!

www.istria-trails.comArrow

Biciklizam

Idealan način otkrivanja istarskih prirodnih ljepota jesu biciklističke staze. U Istri postoji više od 500 kilometara biciklističkih staza koje vode uz more, kroz šume i uz potočiće, do konoba i podruma. Biciklizam u Istri izuzetno je popularan i interes za ovaj sport kontinuirano raste! Jedna od najpoznatijih biciklističkih staza u Istri je Parenzana. Proučite dostupne rute i uputite se u avanturu!

www.istria-bike.comArrow

Parenzana

Biciklistička staza i staza zdravlja i prijateljstva.
Parenzana je biciklistička staza, staza za hodanje i istraživanje te staza kojom prolazi stara pruga, danas u funkciji, a obnovljena sredstvima iz Europske unije. Polazi iz Savudrije, prolazi kroz stara sela i istarske gradiće, kroz doline, šume, uz rijeke i preko mostova, kroz tunele, između vinograda i maslinika, uz stare kolodvore, sve do Vižinade.

www.parenzana.netArrow

Tenis Logo Zischka

Cijela Istra obiluje teniskim terenima. Oni su u Rapcu smješteni na području Maslinice i Girandelle i dostupni su za najam tijekom cijele godine. Razni strani klubovi već godinama unajmljuju terene u razdobljima tijekom godine. Možete unajmiti teren ili uzeti poduku kod naših iskusnih trenera.

www.zischka.atArrow
  • 18

    Terena

  • 2

    Kampa

  • 10

    Trenera

Pazinska jama i Zip Line

U Pazinu, gradu u samom srcu Istre, ispod najbolje sačuvanog istarskog srednjovjekovnog kaštela, nalazi se Pazinska jama. U nju ponire najveća istarska rijeka ponornica Pazinčica. Razgledajte kanjon kroz poučno pješačku stazu dužine 1300 metara te uživajte u nezaboravnoj panorami, sve to na samo 30 minuta vožnje od Rapca!

Iznad Pazinske jame i rijeke Pazinčice nalazi se Zip Line. To je žica koja vodi iznad dubokog kanjona i namijenjena je osobama željnim adrenalina.

www.central-istria.comArrow
Wine roads

Vinske ceste i ceste maslinovog ulja

Vinske ceste i ceste maslinovog ulja u Istri su dobro označene i vode do samih proizvođača. Proizvođači su uglavnom mala obiteljska gospodarstva koja svakom gostu predstave svoje proizvode i proizvodne procese, ulažući pri tome mnogo truda i ljubavi. Uglavnom se nalaze u unutrašnjosti Istre, a dolazak do njih vodi kroz očaravajuće krajolike. Informacije i karte su lako dostupne. Potražite ih i upoznajte tradiciju ovih traženih proizvoda!

www.istria-gourmet.comArrow

Zabava na vodi

Provedite dan zabave na vodi u vodenim parkovima Istralandia i Aquacolours, u Poreču i okolici, na samo sat vremena vožnje od Rapca! Parkovi su namijenjeni djeci i odraslima te obiluju vodenim toboganima, bazenima s masažama i valovima te brojnim drugim sadržajima. Isprobajte ovaj interesantni vodeni svijet i otkrijte ponovno dijete u sebi!

Wellness

Welness tretmani u Rapcu

Posvetite vrijeme sebi i počastite se omiljenim welness tretmanom! Možete izabrati tretmane refleksoterapije, sportske masaže, masaže vrućim kamenjem, kristalne i reiki terapije te tretmane ljepote poput manikure, pedikure, depiliranja i tretmana lica, sve to u većim ili manjim welness centrima.

www.rabac-labin.comArrow
Icon Youtube