+385 (0)98 201 960

   info@dalia-rabac.com

Rezervirajte sada

Garantiramo najnižu cijenu na internetu

O nama

Obitelj Pjević – Radolović

Pažnja je posvećena svakom detalju i svakom dijelu uređenja kuća i okoliša.

Obitelj Pjević – Radolović
Flavija & Jasminka

Obitelj Pjević – Radolović izgradila je Villu i apartmane Dalia sa puno ljubavi, stvarajući ujedno topli dom i moderan prostor za udoban boravak i ljeti i zimi. Dočekat ćemo vas pri dolasku te pružiti sve potrebne informacije za brzo snalaženje u našim objektima i našem lijepom mjestu!

Icon Eye
Poseban pristup

Čistoća i blistavost obiteljskih objekata naš su zaštitni znak. Ukoliko vam bilo što nedostaje u objektima, obratite se s povjerenjem; pokušat ćemo pomoći! U objektima ćete pronaći aktualne brošure o lokalnoj ponudi. Pazimo i na harmoniju i usklađenost naših gostiju, stvarajući okruženje gdje svatko ima svoju privatnost, ne ometajući ostale.

Icon Diamond
Komfor na prvom mjestu

Villa i apartmani Dalia imaju nov namještaj koji uključuje funkcionalne i dobro opremljene kuhinje te udobne i dovoljno velike krevete. Kako bi se osigurao udoban boravak za vrijeme ljetnih vrućina, u svakom apartmanu nalazi se klima uređaj. Oba objekta imaju dobro pokriven besplatan WIFI.

Icon Discount
Duži boravci izvan sezone

Odobravamo posebne popuste za duže boravke u apartmanima izvan sezone. Tradicionalno gosti najviše dolaze u ljetnim mjesecima. Međutim, Istra je toliko lijepa u svim godišnjim dobima! U jesen možete isprobati gastronomske delicije od gljiva i tartufa, a u proljeće od šparoga. Uvijek možete uživati u prirodnim ljepotama i posjetiti istarske gradove, a sve to iz toplog i udobnog smještaja!

Icon Hearth
Stalni gosti

Naši dragi gosti nam se iz godine u godinu vjerno vraćaju! To nas posebno veseli i daje potvrdu kvaliteti smještaja! Najviše od njih učimo i nastojimo se kontinuirano poboljšavati!

Icon Youtube