+385 (0)98 201 960

   info@dalia-rabac.com

Rezervirajte sada

Garantiramo najnižu cijenu na internetu

Kontakt

Dalia Villa & Apartments
Obitelj Pjević – Radolović

Lošinjska 32, HR-52221 Rabac
Istra, Hrvatska

+385 (0)98 201 960
+385 (0)52 880 330
info@dalia-rabac.com

  • 45° 5' 0.96"

    Zemljopisna širina

  • 14° 9' 27.151"

    Zemljopisna dužina

Icon Point

Kako nas naći

Villa i apartmani Dalia nalaze se u Rapcu, turističkom gradiću izgrađenom na brežuljku, uz more. Nalazimo se na desetak minuta pješice od mora i centra gradića. Prirodno smješeni na brdašcu, Villa i apartmani Dalia nude pogled na okolna zelena brda koja uranjaju u rabački zaljev.

Do Rapca se dolazi kroz grad Labin. Od Labina do Rapca dolazi se vijugavom cestom sa koje se pruža nezaboravan pogled na more! Jednostavno morate stati i slikati!

Jesmo li vas zainteresirali?
Bilo bi nam drago pružiti vam daljnje informacije i pomoći vam sa rezervacijom. Molimo ispunite formular u prilogu i pošaljite nam ga; javit ćemo vam se uskoro. Zahvaljujemo se i želimo vam dobrodošlicu u Dalia Villa & Apartments!

Kako do nas automobilom

Istra je vrlo dobro prometno povezana sa Europom i ostalim dijelovima Hrvatske. U Istri postoji istarski ipsilon, brza cesta koja spaja istarska mjesta i autoceste u regiji.

U Istru se često dolazi iz zapadne ili srednje Europe. Ukoliko dolazite iz tih destinacija, prijeđite preko jednog od tri cestovna granična prijelaza: Plovanija-Sečovlje, Kaštel-Dragonja ili, najbliže, Požane-Sočerga, te nastavite istarskim ipsilonom ili, najbliže, od Buzeta preko Lupoglava i Vozilići za Labin i Rabac.

Ukoliko dolazite iz istočnog smjera hrvatskim autocestama iz Zagreba ili Dalmacije, preko Rijeke, najbolje vozite na zaobilaznicu kroz Tunel Učka pa nastavite do Vozilići za Labin i Rabac. Iz Rijeke možete doći do nas i obalom ukoliko želite uživati u prekrasnom krajoliku, no ljeti su moguće gužve, a i cesta je vijugava pa se tako preporuča dolazak brzom cestom preko Tunela Učka.

U Rapcu vozite ravno dok ne vidite znakove za Lošinjsku i Opatijsku ulicu. Apartmani su u Lošinjskoj ulici, pri samom kraju, a villa je točno iznad, u Opatijskoj ulici, također gotovo na kraju ulice.

Grad Cestovna udaljenost Vrijeme vožnje
Trieste 110 km 2,15 h
Ljubljana 165 km 2,50 h
Venice 273 km 4,20 h
Vienna 548 km 6,40 h
Munich 568 km 6,50 h

Kako do nas zrakoplovom

Ukoliko planirate doputovati zrakom, odaberite međunarodnu Zračnu luku Pula (PUY), koja je samo 40 km udaljena od Rapca.
U zračnoj luci možete iznajmiti auto ili uzeti taksi te doći do Rapca.

Zračna luka Pula
Valtursko polje 210
Pula
+385 (0)52 530 105
www.airport-pula.hr
informacije@airport-pula.hr

Za svoj dolazak možete koristiti i druge zračne luke u Hrvatskoj kao i one u susjednim državama
Rijeka Airport (HR)
Zagreb Airport (HR)
FVG Ronchi dei Legionari Airport - Trieste (I)
Marco Polo Airport - Venice (I)
Ljubljana Airport - Ljubljana (SLO)

Icon Youtube